Tilmeld dig nu!

Collision 2019

Collision er en lejr for teenagere i alderen 12-17 år. Lejren afholdes i uge 8, den nordjyske vinterferie, fra d. 19. - 23. februar på Aalborg Efterskole i Hals. Collision Camp har kørt i mere end 10 år, og startede som en lejr for nordjyske baptister, men er senere blevet mere og mere tværkirkeligt, og bliver nu planlagt og støttet af folk fra flere kirkesamfund.

Collision Camps fokus

Vores primære fokus er at bringe teenagere tættere på Jesus. Det gør vi ved at:

  • vise dem, hvad kirke er
  • fortælle dem, hvem Jesus er
  • give dem redskaber til bedre bibellæsning
  • opfordre til at være nysgerrige på kristendommen

Hverdagen på Collision

På en typisk dag samles vi om morgenen til andagt, og om aftenen til en festlig gudstjeneste. Eftermiddagen står på fede aktiviteter, kreative workshops og sport. Indimellem er der også god mulighed for at hænge ud i lejrcaféen. Her kan man spille alverdens spil, købe lidt sødt til ganen eller få en snak om livet og Gud med en af de engagerede ledere. På lejrens sidste aften holder vi en temafest.

Lejren er en god mulighed for at dyrke kammeratskabet, og stifte nye venskaber. Helt fra lejrens start bliver alle deltagere inddelt i grupper på 8-10 personer, efter køn og alder. Deltagerne overnatter også på mindre værelser, opdelt efter køn, hvor de kan lære nye venner at kende.

Retningslinjer

Vores frivillige ledere gør alt for, at alle teenagere får en god oplevelse, og for at hjælpe til det har vi et simpelt regelsæt:

  • Vi accepterer ikke mobning
  • Collision er en alkohol- og røgfri lejr
  • Vi forventer, at teenagerne tager del i programmet
  • Deltagerne må ikke forlade lejren uden ledere

Gratis deltagelse

Til familier, der ikke har mulighed for at betale lejren, uddeler vi fripladser. En friplads giver gratis adgang til lejren, for én teenager. Hvis I ønsker lejren gratis, skal I ved tilmelding krydse af i friplads-feltet. Derefter kontakter vi jer, og I får en bekræftelse på tildelingen af friplads.


Information:

Adresse: Aalborg Efterskole, Nordmandshage 45, 9370 Hals
Tidspunkt: Start: Tirsdag 19/2 kl. 14.00
Slut: Lørdag 23/2 kl. 12.00
Pris: 400 kr.
Tilmelding: Online tilmelding (betaling med Dankort)
Facebook: @CollisionAalborg
Kontakt: Send en e-mail til vielskercollision@gmail.com
eller skriv en besked på Facebook

Øvrig info kommer på e-mail, en uge inden lejren.